Elokuvajuhlat Linkki englanninkielisille sivuille Linkki etusivulle Linkki uutisiin Mustamakkara-linkki Arkisto-linkki Linkit-linkki


Elokuvajuhlien virallinen ohjelmisto
Festival News logo

Keskiviikkona 4. maaliskuuta 1998Striptease ja animaatiot lähes loppuunmyytyjä

Elokuvajuhlille on viime viikkoon mennessä myyty ja varattu noin 5000 lippua. "Jokaiseen esitykseen on myyty lippuja, mitään nollanäytöksiä tyhjille katsomoille ei ole odotettavissa", lipunmyyntivastaava Anu Ennala kertoo.

Kurt & Courtneytä ei uusita

Suosituimpien elokuvien näytökset ovat jo loppuunmyytyjä. Nick Broomfieldin Kurt & Courtney -elokuvan 400 lippua menivät kaupaksi heti. Katsojia elokuvalle riittäisi, mutta sen uusimiseen ei ole saatu lupaa. Myös tietokoneanimaatioiden ja belgialaisen Striptease -ryhmän dokumenttien ensimmäiset näytökset ovat loppuunmyytyjä, mutta sunnuntaina on vielä tilaa. Tietokoneanimaatioiden perjantain uusintaan on jäljellä muutama lippu, mutta sunnuntain toiseen uusintaan Tampere-talon studiossa on vielä hyvinkin tilaa.

Avery korvaa Brecht-dokumentin

Kenneth Angerin elokuvien ja Tex Averyn animaatioiden näytöksiin on tarjolla enää muutamia lippuja. Averyn ystävien onneksi animaatiosarjan toinen osa uusitaan lauantaiaamuna Jutta Brücknerin Brecht-dokumentin tilalla. Brücknerin elokuvaa Bertolt Brecht, Liebe, Revolution und andere gefährliche Sachen (vapaasti suomennettuna Bertolt Brecht, rakkaus, vallankumous ja muita vaarallisia asioita) ei esitetä lainkaan, sillä elokuvan saksalainen päätuottaja ei halunnut antaa filmiä esitettäväksi sille tarjotun huonon esitysajan takia.
Kirsi Siekkinen
© pomot 1998


[Kaikki uutiset]     [Festival Newsin etusivulle]    [Palaute]