Perjantai 9.3.2001

Pikku Kakkonen nuorilla aikuisilla tuoreessa muistissa

Hanna Vahtikari

"Kössi-Kenguru takaisin televisioon"

Eno-Elmeri ja Ransu olivat Hanna Vahtikarin ehdottomia suosikkeja, mutta Nukkumattia hän piti surullisena. Tähän oli osansa musiikilla, joka oli Hannan mielestä tosi vaikuttava. Hannan mieleen on jäänyt erityisesti heikoista jäistä muistuttava tehoisku "Varokaa heikkoja jäitä!". Hannan mielestä Barbababat olivat hauskoja, niiden muotojen ja värien vuoksi. Kössi-Kengurun Hanna haluaisi vielä takaisin televisioon.

Harri Lehtinen

"Pelle Hermanni piti katsoa"

"Pikku kakkosta tuli jonkun verran seurattua, mutta ei aktiivisesti", kertoo Harri Lehtinen. Pelle-Hermanni oli tärkeä osa Pikkukakkosta ja se piti aina katsoa. Pelle Hermannin näyttelijän Veijo Pasasen kuolema ei Harria koskettanut, mutta muistutti silti ohjelmasta. "Tuleehan vielä niitä Pelle Hermannin uusintoja." "Sitten oli aina tärkeätä millä välineellä Nukkumatti liikkuu."

Marja Nuutinen

"Piilossa sohvan takana"

Marja Nuutista pelotti aina Pelle-Hermannin alkuanimaatio. "Se piti aina katsoa piilosta sohvan takaa. Kössi-Kenguru ja muovailuvaha-animaatiot olivat myös hauskoja. Nukkumattia katsellessa piti aina peittää silmät, ettei unihiekkaa mennyt silmiin. Isän kanssa aina pohdittiin miten ne Nukkumatin kulkuvälineet oli tehty."

Tuire Kauppinen

"Nukkumatti oli paras"

Tuire Kauppisen mielestä Pikku kakkosen alku- ja loppumusiikit olivat hyviä. Nukkumatti oli paras, koska Nukkumatin jutut olivat hyviä ja ne vaihtuivat aina . "Unihiekan heittäminen oli mukavaa." Barbababat ja Pelle-Hermannin Tuire muistaa hyvin, mutta ei kovin hyvin Kössi-Kengurua.

Lue myös:

Muualla verkossa: